Mary J. Blige wil Grammy terug

- Nieuws

 Mary J Blige
Mary J. Blige wil Grammy terug

Mary J. Blige wil haar Grammy terug van haar ex, maar die heeft totaal geen zin het ding terug te geven.

Een scheiding brengt altijd veel gedoe met zich mee en voor je het weet ben je ook dierbare spullen kwijt. Het overkwam Mary J. Blige toen ze een paar maanden geleden een punt zette achter dertien jaar huwelijk met Martin Isaacs. De zangeres heeft nu ontdekt dat hij ook haar Grammy heeft en wil deze van hem terug. Naast de dierbare prijs heeft hij ook nog een drietal auto's die onder contract staan bij een leasemaatschappij en wel op haar naam. 

 

Nu blijkt uit de documenten dat Blige stelt dat haar ex bijna 400.000 euro spendeerde aan luxe hotels en reizen zonder dat eerst met haar te hebben besproken: "Ik ben daar nu pas achter gekomen”, zo stelt ze. Wat de echte waarheid is blijft onduidelijk, want Blige zou een miljoenenschuld hebben bij de belasting. 

 

In 2003 gaven Isaacs en Blige elkaar het ja-woord. Dit jaar kwamen de twee er achter dat er te grote verschillen zijn. In de ruzie die, volgens TMZ, nu is ontstaan stelt Blige ook dat Isaacs geen aanspraak kan maken op alimentatie. Isaacs deed ook het management van de zangeres.