Maroon 5 en Future scoren Alarmschijf

- Nieuws

Maroon 5 en Future scoren Alarmschijf

Maroon 5 scoort de komende week met Future de Alarmschijf. Cold is de tweede single van het nog te verschijnen, zesde studioalbum van de band.

Maroon 5 en samenwerkingen: dat ligt elkaar wel. Op vier van de 19 Top 40-hits van de band hoorde je ook nog een andere artiest. Zo ook op de huidige hit van Adam Levine en co, Don’t Wanna Know, die deze week naar 32 zakt in de Lijst der Lijsten. Daarop werkten de mannen samen met rapper Kendrick Lamar. Hiphop is een groot inspiratiebron voor de Amerikaanse band.

Hitmakers
Daarom hoor je op hun nieuwe single Cold ook weer een rapper: Future. Die heet in het echt Nayvadius DeMun Wilburn en hij scoorde in de Verenigde Staten al hits met artiesten als Drake, Usher, Pharrell, Lil’ Wayne en Kelly Rowland. Cold werd geproduceerd door John Ryan, die je kent als schrijver van hits van One Direction (o.a. Best Song Ever en Story Of My Life), Jason Derulo en Fifth Harmony. Op Pitbull’s nummer 1-hit Fireball hoorde je ‘m zingen.

Leuk weetje: je kunt zelf meespelen in de video van Cold. Daarvoor moet je wel naar mycoldvideo.com gaan en een filmpje van 15 seconden opnemen. Niet alleen zie je jezelf dan terug in de clip, maar je kunt dan ook een gesigneerde gitaar en een boxset winnen. De komende week kun je alvast extra vaak oefenen: Cold is de nieuwe Alarmschijf op 538.