Mark Ronson trots op Lily Allen

- Nieuws

 Lily Allen
Mark Ronson trots op Lily Allen

Vorig jaar kwam er een einde aan de relatie tussen Lily Allen en Sam Cooper. Voor de zangeres was het de perfecte aanleiding om nieuwe nummers te gaan schrijven.

Mark Ronson werkte de afgelopen tijd met de 31-jarige Britse zangeres: “We hebben weer samen geschreven op deze nieuwe plaat. Ik voel dat dit een aantal van de beste nummers die ze heeft gemaakt. Haar stem klinkt waanzinnig. Het materiaal waar ik op werk is mogelijk haar meest eerlijke en hartverscheurende muziek ooit. Ze schrijft zo eerlijk dat je het kunt voelen”, zo vertelde Mark Ronson aan The Sun.


Allen zelf haalde maandag nog eens kritisch uit naar het Britse parlement. “Welke premier waar ook ter wereld laat een referendum plaatsvinden zonder een plan bij de uitkomst? Dat is roekeloos. Eigenlijk schandelijk. Waar is onze premier nu eigenlijk? Of Boris, of eigenlijk iemand met zeggenschap? Wat is er allemaal aan de hand”, zo mopperde ze via Twitter. “Ik zou me nu zelfs meer verzekerd voelen als mij werd gezegd dat we nu, op dit moment, onder het dictatorschap van Kardashian zouden leven.


In december van 2013 stond Lily Allen voor het laatst in de Top 40 toen Hard Out Here haar zevende hit werd.