Marc Anthony heeft tip

- Nieuws

 Marc Anthony Jennifer Lopez
Marc Anthony heeft tip

Een wijze les van Marc Anthony: “Als je met een vrouw overweg wilt kunnen dan moet je scheiden.”

De 48-jarige zanger plaatste zijn opmerking tijdens een gesprek in de tv-show Extra. Anthony is de ex van Jennifer Lopez en de twee kunnen, na hun scheiding, prima met elkaar overweg. “Ik produceer haar Spaanse album en dat is, dat zeg ik nu, wellicht het beste werk dat ik ooit heb gedaan en wellicht ook het beste dat zij ooit heeft gedaan.”


Anthony voelt zich verantwoordelijk: “Het feit dat ze haar carrière in mijn handen heeft gelegd is een enorme verantwoordelijkheid, maar niemand kent haar beter dan ik. We zijn altijd goed geweest sinds de eerste dag. We kwamen elkaar iets van twintig jaar geleden tegen op het werk. Ze is mijn ‘goombah’, mijn vrouw voor het leven.”


Niet met al zijn exen heeft Anthony zo’n goede band. Zo richtte de scheiding van zijn eerste vrouw, Dayanara Torres, een enorme ravage aan toen de twee in 2003 uit elkaar gingen. Torres vertelde People eerder dat ze twee keer zoveel uit de rechtszaak wist te slepen dan feitelijk de bedoeling was. “Daar ben ik blij om want mijn kinderen verdienen niets minder dan dat.”