Malibu van Miley Cyrus is Alarmschijf

- Nieuws

 Miley Cyrus
Malibu van Miley Cyrus is Alarmschijf

De komende week kun je extra van het geluk van Miley Cyrus genieten. Met Malibu scoort ze haar allereerste Alarmschijf.

Het heeft even geduurd, voordat we op muzikaal gebied weer eens wat van Miley Cyrus hoorden. De zangeres die ervoor zorgde dat zelfs je oma nu weet wat het woord twerken betekent en die we in onze gedachten nog altijd een sloopkogel zien berijden. Daar heeft ze overigens wel last van gekregen.

Nachtmerrie
Zo vertelde Miley deze week: “Ik had na moeten denken over hoe lang dit me zou achtervolgen. En mijn allergrootste nachtmerrie is dat Wrecking Ball wordt gedraaid op mijn begrafenis. ‘We zullen Miley altijd herinneren’ en dan dat…” Nu zijn we jaren verder. Wat de zangeres in de tussentijd gedaan heeft? Ze schreef een nummer over Hillary Clinton en gaf Trump regelmatig een veeg uit de pan tijdens de Amerikaanse verkiezingen, richtte een hippiebeweging op, ze was en is nog steeds coach bij The Voice en ze werd weer gelukkig met Liam Hemsworth.

Die zorgde er ook voor, dat Miley aan een nieuw imago wilde werken: “Hij herkende mij op een bepaald moment niet meer en deed me inzien dat ik moest veranderen." Onderweg naar The Voice realiseerde de zangeres zich ineens hoe gelukkig ze met hem is en dus schreef ze op de achterbank de track Malibu. Die titel is niet toevallig gekozen: de twee wonen inmiddels samen op een range in… Malibu!