Luis Fonsi bedankt Justin Bieber

- Nieuws

 Luis Fonsi Justin Bieber
Luis Fonsi bedankt Justin Bieber

Luis Fonsi scoort met Despacito een wereldhit en dat succes is mede te danken aan de bijdrage van Justin Bieber.

“Justin hoorde het nummer en was meteen verliefd op het nummer en deed de remix”, zo vertelt Fonsi in een gesprek met Ryan Seacrest. “Dankzij hem en alles dat er nu gebeurt begint het nu ook in de Verenigde Staten.”


Origineel was het een Spaans nummer maar hij was verbaasd door het succes in niet-Spaanstalige markten: “Ik doe dit al zo’n 19 jaar. Binnenkort verschijnt mijn negende album en deed dit nummer gewoon omdat er een lekker ritme in zat. Eerst kreeg ik positieve reacties uit Europa en landen die geen woord Spaans begrijpen maar op de een of andere manier voelen ze zich met het nummer verbonden.”


Deze vrijdag werd Despacito ook de nieuwe nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk, waar I’m The One (waarop ook Justin Bieber te horen is) al van de eerste plaats is verdreven. “Het is een achtbaan voor de laatste vijf maanden. De nieuwe versie van Justin Bieber wordt pas sinds een week of twee, drie gedraaid. Dit lied heeft echt een reis gemaakt. Ik schreef dit nummer op mijn gitaar met een goede vriend en in een uur of drie was het klaar”, zo vertelde hij vrijdag aan Official Charts.