Love Yourself niet goed genoeg…

- Nieuws

 Justin Bieber
Love Yourself niet goed genoeg…

Ed Sheeran werkte aan Love Yourself, de uiteindelijke hit voor Justin Bieber, met de bedoeling het op zijn album Divide te zetten.

Wanneer Justin Bieber het nummer niet daadwerkelijk had opgenomen zou het waarschijnlijk niet eens op zijn aanstaande album zijn gekomen, zo onthulde hij in een interview met AMP 97.1. “Justin pakte het en deed er zijn ding mee. Het verscheen als single en werd wat het is. Zo kan het gaan met een liedje dat nooit uitgebracht zou worden tot de grootste hit van het afgelopen jaar. Het bewijst maar weer eens dat je niet altijd dingen van je af moet zetten.” Sheeran gaf de credits voor het nummer aan Justin Bieber: “Hij had er zijn rol bij. Ik wil zeker niet zeggen dat ik het alleen was.”


Ed Sheeran werkte ook aan een andere grote hit van 2016, Cold Water van Major Lazer. “Dat ging heel vreemd want ik wist eigenlijk niet eens dat het nummer bestond. Het was een liedje dat ik half had geschreven terwijl ik andere dingen deed. Later kreeg ik een e-mail van Diplo en liet hij me weten: ‘Yo, dat Cold Water-nummer is klaar.”