Lorde plaatst advertentie

- Nieuws

 Lorde
Lorde plaatst advertentie

Lorde heeft een complete pagina gekocht in de Nieuw Zeelandse Herald om haar fans te bedanken.

Lorde was afgelopen zondag de enige genomineerde vrouw in de categorie Album Of The Year tijdens de Grammy Awards. Met haar album Melodrama moest ze het echter afleggen tegen 24K Magic van Bruno Mars dat als winnaar uit de bus kwam. Het weerhield de 21-jarige zangeres er niet van om een paginagroot dankwoord in de krant te laten plaatsen.

“Hallo allemaal. Ik schrijf dit vanuit New York. Angelo en ik zaten gisteren in Madison Square Garden en we zagen veel gekke en prachtige dingen. Ik wilde gewoon even een dankwoord schrijven aan jullie vanuit het diepst van mijn hart. Voor het omarmen van en de liefde voor Melodrama. Mijn nominatie is van jullie. Dankjewel. Ook voor het geloof in vrouwelijke muzikanten. Jullie maken een prachtig vooroordeel. Liefs, Lorde”, zo stond in de handgeschreven tekst die in de krant kwam.

Rond Lorde was er deze week meer nieuws. Twee activisten uit Nieuw Zeeland zijn namelijk door drie Israëlische tieners aangeklaagd omdat ze Lorde zouden hebben aangespoord haar optreden in Tel Aviv te schrappen. De zaak is de eerste op basis van een Israëlische wet die het oproepen tot een boycot tegen de staat niet toestaat. Het drietal wil een schadevergoeding van ruim 11.000 euro.

(Foto: BSR Agency)