Logic weer vrijgezel

- Nieuws

 Logic
Logic weer vrijgezel

Er is een einde gekomen aan de relatie tussen Logic en Jessica Andrea. De twee maakten dat dinsdag bekend in een gezamenlijke verklaring.

Na een huwelijk van twee jaar zijn ze samen tot de conclusie gekomen da ze beter af zijn als vrienden: “Het is gewoon niet gelukt”, zo zouden ze volgens TMZ hebben laten weten. Sinds de bekendmaking van de scheidingsplannen gaan er geruchten over het feit dat Logic niet gebonden wil zijn en het vrijgezellen leven mist.

De twee zullen nu de details van de scheiding moeten regelen. Volgens de overeenkomst mag Jessica rekenen op een financiële compensatie maar zal ze geen aanspraak kunnen maken op de auto of het huis. Inmiddels zou ze hun huis dan ook hebben verlaten en woont ze nu tijdelijk bij een familielid.

De eerste scheurtjes in de relatie zouden zijn ontstaan na de release van 1-800-273-8255, de hit waarmee de Amerikaanse rapper eind vorig jaar 11 weken in de Top 40 stond. Wel verschenen ze eind januari nog samen op de rode loper tijdens de Grammy Awards.

(Foto: BSR Agency)