Madonna's schrijft liefdesbrief naar vrouw

- Nieuws

 Madonna
Madonna verliefd op vrouw 2018

Een stomende liefdesbrief die Madonna in de jaren '90 naar een vrouwelijk model stuurde, wordt geveild.

De Queen of Pop schreef de brief naar Amanda Cazalet, met wie ze een sexy scène opnam voor haar Justify My Love videoclip. In de clip zijn de twee vrouwen zoenend te zien.

Het knappe model maakte zo'n indruk op Madonna, dat ze haar niet uit haar hoofd kon krijgen. Maanden na de opnames stuurde de zangeres Amanda een handgeschreven brief waarin ze haar muse de liefde verklaarde. "Amanda, hoe gaat het met je? Waar ben je? Waarom bel je me niet ...? Contact opnemen met jou is als proberen de paus te verleiden!", aldus Madonna. 

Love & kisses, M
In de brief vraagt de popster of Cazalet, die destijds getrouwd én zwanger is, op bezoek komt in New York voor een vervolgsessie. "Je moet mij foto's sturen. Ik denk dat je de mooiste vrouw ter wereld ben en ik ga je weer zoenen. Ik fantaseer over je. Ik voel me tot heel weinig vrouwen aangetrokken, maar bij jou is het gevoel er. Ik wou dat ik je kon zien." De zangeres sluit haar smeekbede af met "Love & kisses, M".

Rechtzaak
De brief komt uit een reeks van brieven die de twee hebben uitgewisseld. Het memoria gaat vanaf 11 juli onder de hamer en sluit op 20 juli. Liefhebbers moeten wel diep in de buidel tasten, het startbod begint bij $ 15.000. Of de verkoop doorgaat valt nog te bezien. In april tekende Madonna bezwaar aan, maar verloor de rechtzaak. Inmiddels is ze in hoger beroep gegaan. 

(Foto: BSR Agency)
0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!