Liam Payne vindt relatie met Cheryl vreemd

- Nieuws

 Cheryl Cole Liam Payne
Liam Payne vindt relatie met Cheryl vreemd

Nog altijd is Liam Payne tot over zijn oren verliefd op zangeres Cheryl, maar hij begrijpt ook wel dat hun relatie op zijn minst wat vreemd is.

Op 14-jarige leeftijd kwam de zanger in 2008 auditie doen bij The X Factor en daar had hij het lef om al meteen te flirten met het 10 jaar oudere jurylid. Hij knipoogde naar haar en zij noemde hem ‘cute’.

“Eigenlijk is het belachelijk als je bedenkt waar ik nu beland ben,” realiseert Liam zich, zo vertelt hij aan een Britse krant. “Ik zag haar haar hit Fight For This Love zingen, toen ik eigenlijk nog een kind was en nu zijn we samen en hébben we een kind. Ik voel me de grootste winnaar die The X Factor ooit heeft gehad!”

Het grootste voordeel van hun relatie is dat Cheryl weet wat er in hem om gaat. “We denken over veel dingen hetzelfde. Ze begrijpt hoe mijn leven momenteel is. Ze weet bijvoorbeeld hoe het is om op de bank bij Graham Norton te zitten en andersom kan ik met haar praten over haar werk voor L’Oréal. Het is niet zo dat we ‘een merk’ zijn als familie, maar we kunnen elkaar helpen.”

Liam had wel moeite om zijn solomateriaal op papier te zetten. “Het is gemakkelijk om al je gevoelens in een ballad te stoppen, maar ik voelde me hartstikke goed. Dus wist ik even niet waar ik over moest schrijven.” Uiteindelijk is dat goed gekomen, met een dikke hit als Strip That Down als resultaat.