Liam Payne geen fan van Harry Styles

- Nieuws

 One Direction
Liam Payne geen fan van Harry Styles

Liam Payne heeft laten weten geen fan te zijn van de muziek van Harry Styles.

De twee maken jarenlang deel uit van One Direction en dan zou je toch verwachten dat ze elkaar door dik en dun steunen. Niet dus. “Ik heb het nummer van Harry Styles gehoord en ik zal eerlijk met je zijn, het is niet mijn smaak qua muziek”, zo zei hij in een gesprek met Music Choice. “Het is niet iets waar ik naar zou luisteren.”


Ongetwijfeld realiseerde Liam zich met de opmerking wat hij zei en kwam met een nuance: “Ik denk dat hij een geweldige klus heeft geklaard om te doen wat hij wilde doen. Dat is hoe ik het, denk ik, het beste kan zeggen.” Over de nummers van de andere One Direction-zangers was hij wat positiever. “Ik heb de debuutnummers van de andere jongens gehoord. Niall bracht Slow Hands uit en hij had This Town, welke geweldig is.” Zelf verscheen deze vrijdag de debuutsingle van Liam, Strip That Down. We zullen zien wat Harry Styles daar over te zeggen zal hebben.


Payne deelde in een interview met The Sun ook nog details over zijn relatie met Cheryl. Daar is nog geen sprake van een trouwerij: “Ik zie het huwelijk meer als een religieus ding en ik ben niet echt een religieus persoon. Dus weet ik dat het op dit moment niet aan de orde is. We hebben samen een baby. Onze liefde voor elkaar kan niet serieuzer zijn dus het is wat het is, denk ik.”