Lauren Jauregui wil zichzelf weer vinden

- Nieuws

 Fifth Harmony
Lauren Jauregui - 2018

Binnen Fifth Harmony zat Lauren Jauregui in een een keurslijf. In de nieuwste Playboy geeft ze zichzelf bloot en dan niet alleen in een interview…

“Ik ben nu mijzelf aan het ontdekken en probeer in contact te komen met mijn creatieve ik”, zo vertelt Lauren aan Playboy. “Om eerlijk te zijn heb ik lak aan grenzen voor mijzelf. Het zal in ieder geval zeker anders worden dan mijn werk met Fifth Harmony. Het gaat om mij.”

De stap naar een solocarrière zette Lauren niet alleen want vorige week kwam naar buiten dat Fifth Harmony een pauze heeft ingelast om ruimte te hebben voor eigen activiteiten. Ook laat Lauren in de Playboy meer van zichzelf zien via een intieme fotoserie.

“We probeerden vooral onszelf te zijn maar waren ook pubers. Dan denk je over wie je was op die leeftijd terwijl je voor de camera’s werd gesmeten. Wanneer je dan het contact met jezelf kwijt raakt kun je schrijven en een verhaal vertellen maar nooit je eigen verhaal. Dat is wat veel artiesten juist anders maakt van de rest: dat contact”, aldus Lauren. Binnenkort staat Lauren in het voorprogramma van Halsey bij haar concerten in Latijns Amerika.  

(Foto: BSR Agency)
View this post on Instagram

Rosita con espinas #PlayBoyXLauren

A post shared by Lauren Jauregui (@laurenjauregui) on

View this post on Instagram

Hidden Goddess in the Garden

A post shared by Lauren Jauregui (@laurenjauregui) on