Lauren Jauregui: 'fuck you'

- Nieuws

 Fifth Harmony
Lauren Jauregui: 'fuck you'

Fifth Harmony-zangeres Lauren Jauregui wil geen bemoeienis van de media met haar privé-leven. Dat liet ze in niet onverstaanbare woorden weten via haar sociale media.

Afgelopen week verschenen foto’s van Lauren Jauregui en haar vriendin Lucy Vives, waarna ook de geruchten oplaaiden over een relatie tussen Lauren en voormalig Fifth Harmony-zangeres Camila Cabello. Fans meenden dat die romance tussen Lauren en Lucy de reden was voor het vertrek van Cabello uit de groep. Het blijft onduidelijk welke relatie Lauren en Lucy hebben.


Lauren zou, volgens Latina.com, nog wel een reactie hebben geschreven: “Ik haat dit omdat het storend, eng, verzonnen en omdat het getuigt van weinig respect. Het was niet waar.” Op de tijdlijn van Jauregui staat inmiddels een belangrijke boodschap richting alle media: “Aan ieder media-bedrijf in mijn mentions die het momenteel heeft over deze foto’s en mijn privé-leven: FUCK YOU.”

 

To every single media outlet in my goddamn mentions right now talking about these pictures and my personal life, FUCK YOU. REPORT MY BRAIN

— Lauren Jauregui (@LaurenJauregui) March 25, 2017