Lauren is rookie als schrijver

- Nieuws

 Fifth Harmony
Lauren Jauregui

De solo-loopbaan voor Lauren Jauregui is meteen een enorme uitdaging als het gaat om ‘haar’ muziek.

“Grappig feit is dat ik pas dit jaar daadwerkelijk ben begonnen met her schrijven van nummers”, zo schrijft Lauren op Twitter. De Fifth Harmony-zangeres is inmiddels aan de slag met haar eerste soloalbum: “In mijn hele leven heb ik pas twee nummers geschreven waarvan ik dacht dat ze goed waren.” Die nummers werden echter niet gebruikt.

De nieuwe nummers van Lauren zijn dan ook heel vers: “Ik heb die in de afgelopen 3 weken geschreven. Letterlijk iedere dag in de studio nu en daarbij staan de sluizen open voor alle shit die ik mijzelf nooit laat zeggen.” Desalniettemin is er het volste vertrouwen in de nummers die ze gaat afleveren. De zangeres verzorgt namelijk het voorprogramma tijdens vijf concerten van Halsey in Latijns-Amerika. De eerste nummers zullen dus hoogstwaarschijnlijk komende maand al te horen zijn.

Het is nog te vroeg om een releasedatum voor het debuutalbum van Jauregui aan te geven: “Even ter verduidelijking… mijn album is nog niet klaar. Ik werk er nog aan en blijf in de studio tot de laatste beschikbare seconde.”

(Foto: BSR Agency)