Lat ligt hoog voor Kylie

- Nieuws

 Kylie Minogue
Lat ligt hoog voor Kylie

Het nieuwe album van Kylie moet de prestaties van haar vorige 13 albums gaan overtreffen. Dat is althans de overtuiging van haar nieuwe platenlabel.

Deze week maakte Kylie Minogue haar rentree op het podium in Cafe De Paris in Londen. Komende maand, op 6 april, verschijnt haar 14e studioalbum Golden bij het Britse BMG nadat ze haar samenwerking met Parlophone eerder beëindigde.

“Het gaat een bepalend moment zijn voor dit label”, zo liet BMG UK weten aan Music Week. “We hebben de tijd genomen en kunnen met trots stellen dat we haar de ruimte hebben gegeven om het album te maken dat ze zelf wilde maken. We geloven dat dit het grootste van BMG gaat zijn dat we ooit in het Verenigd Koninkrijk hebben gehad. We bereiden ons er dan ook op voor dat dit het best verkopende album gaat zijn in de eerste week die we ooit op BMG UK hebben gehad.” Inmiddels kennen we met Dancing en Stop Me From Falling de eerste twee tracks van het album.

De komende dagen geeft Kylie Minogue nog concerten in Barcelona, Parijs en Berlijn. Vanaf september tourt ze door het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

(Foto: BSR Agency)