Lady Gaga emotioneel

- Nieuws

 Lady Gaga
Lady Gaga emotioneel

Het was een weekeinde vol emoties voor Lady Gaga. Niet alleen vanwege het winnen van een American Music Award maar ook vanwege het verlies van een dierbare vriend.

Eerder deze maand kon Lady Gaga haar Joanne World Tour weer hervatten nadat ze vanwege gezondheidsproblemen het Europese gedeelte moest uitstellen naar 2018. “Ik heb de beste fans in de hele wereld. Ik ben zo gelukkig. Realiseer je dat, wanneer je je anders voelt of niet begrepen… laat jezelf nooit in de steken. Blijf tot het uiterste vechten voor waar je in gelooft”, zo inspireerde de 31-jarige zangeres. Tijdens de uitreiking zondagavond werd Lady Gaga onderscheiden als beste vrouwelijke artiest in de categorie pop/rock.

Lady Gaga verscheen op de rode loper in een jurk van Azzedine Alaida. De ontwerper overleed zaterdag op 82-jarige leeftijd na een hartaanval. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam met een reactie op haar sociale media: “Om te stellen dat hij speciaal was is een understatement. Het is niet genoeg om te stellen dat hij belangrijk was en invloedrijk in de mode. Er was niemand die deed wat hij deed en niemand anders dan hij kende het lichaam van een vrouw. Hij zou geëerd moeten worden als één van de grootste modeontwerpers die de wereld ooit heeft gekend.” Daar voegde Gaga nog aan toe dat ze helaas geen afscheid heeft kunnen nemen. “Een waar genie; niet alleen in de mode maar ook in zijn hart. Hij was een koning met een puur en vol hart.”

(Foto: Instagram Lady Gaga)