Kylie op tournee met Coldplay?

- Nieuws

 Kylie Minogue Chris Martin Coldplay

Chris Martin van Coldplay heeft een track geschreven voor het nieuwe kerstalbum van Kylie. De zangeres heeft een zeer speciale band met de Britse groep. Ze zou zelfs met hen op tournee gaan!

“Ik vergeet nooit,” vertelt Kylie, “dat ik in 2005 niet kon optreden op Glastonbury. Ik had toen net te horen gekregen dat ik borstkanker had. Toen ik thuis was, zag ik Coldplay optreden en deden ze een cover van Can’t Get You Out Of My Head, gevolgd door Fix You. Ik kan je niet vertellen hoe graag ik daar had willen zijn!”

Kylie kijkt enorm uit naar komend jaar. Het gerucht gaat dat ze komend jaar mee op tournee gaat met de mannen van Coldplay. “Je moet je echt in de arm knijpen, als je met die band op het podium staat,” reageert ze. “Dus ja, als ik de kans krijg om met hen op te treden, dan grijp ik die zeker!”

Op het nieuwe kerstalbum staan naast Everyday’s Like Christmas, geschreven door Chris, ook veel covers van kerstklassiekers. Winter Wonderland komt voorbij, maar ook Yazoo’s Only You. Kylie zingt ook nog een duet met haar zus Dannii, iets wat zij lange tijd niet meer hadden gedaan. Het beviel goed: “We hadden samen zoveel lol, tijdens de opnames.”