Komt Axl Rose met biografie?

- Nieuws

 AC/DC Guns N' Roses
Komt Axl Rose met biografie?

Axl Rose wil dolgraag opschrijven hoe zijn muzikale loopbaan in elkaar heeft gezeten. Maar de biografie kent nog wel wat haken en ogen voor de zanger van Guns N’ Roses

“Het is pittig want ik heb nog niet uitgevonden hoe ik dingen moet benoemen op een manier waarop het niet over gaat komen alsof ik de enige ben die negatief is tegenover de rest en ze leugenaars noem”, zo vertelde Axl in een gesprek met David Tang.
“Slash en ik hadden elkaar al 19 jaar niet gesproken. Toen dat gebeurde had ik zoiets van ‘Jij hebt een boel dingen opgeschreven die helemaal niet zijn gebeurd. Ze kloppen niet”, waarna hij dolgraag zelf het hele verhaal wil vertellen.


Ondertussen werkt Guns N’ Roses ook voorzichtig aan nieuw materiaal. Of dat gaat resulteren in een album is nog onduidelijk: “Ik heb een boel dingen gemaakt en heb daarvan wat laten horen aan Slash en Duff. Ze vonden het goed. Het zou erop kunnen komen. We weten het nog niet.” Rose maakte er ook geen geheim van dat hij gesprekken voert met AC/DC om ook op hun album mee te gaan werken. “Angus en ik hebben gesproken over een samenwerking, dus dat zien we wel.”

###AD###