Kelly Price zingt bij boksduel

- Nieuws

 Chris Brown 50 Cent
Kelly Price zingt bij boksduel

Kelly Price zal het volkslied gaan zingen bij de bokswedstrijd van Chris Brown en Soulja Boy.

Eerder deze week werd bekend dat de twee rappers elkaar in maart in de boksring gaan ontmoeten. De mannen zullen hun ruzie gaan uitvechten in Dubai. Zangeres Kelly Price plaatste woensdag een foto op haar Instagram en liet weten dat zij voor het duel het volkslied zal gaan zingen: “Ik kijk er naar uit om het volkslied te zingen tijdens het gevecht van Soulja Boy en Chris Brown. Bedankt 50 Cent voor het vertrouwen." Rapper 50 Cent zou de zangeres persoonlijk hebben gevraagd om te komen zingen in Dubai.

Eind vorig jaar kregen Soulja Boy en Chris Brown ruzie op social media en nu blijkt dat het uiteindelijk allemaal om het geld gaat. De twee gaan namelijk boksen en het gevecht wordt live uitgezonden via een betaalzender, zo meldt TMZ. En dat levert natuurlijk geld op gezien de uitzendrechten. De regels in Amerika maken het wel onmogelijk om de wedstrijd in de Verenigde Staten te doen. Vandaar dat wordt uitgeweken naar Dubai. 

 

De mannen zijn zich al aardig aan het voorbereiden want Soulja Boy heeft bokslegende Floyd Mayweather ingeschakeld om hem te trainen. Chris Brown wordt getraind door niemand minder dan bokskampioen Mike Tyson.