K3 bij best verkopende concerten

- Nieuws

 K3 Bruce Springsteen Elton John Lionel Richie Mariah Carey Pitbull André Rieu Beyoncé Coldplay
K3 bij best verkopende concerten

In het lijstje met namen als die van Rihanna, Paul McCartney en Maroon , staan ook de meiden van K3.

De Belgische meidengroep heeft een goed jaar gedraaid in 2016. In de oude en nieuwe bezetting gingen de dames op tour en die verkocht erg goed. K3 staat namelijk in de Top 100 van best verkochte concerttickets van 2016, zo meldt De Gelderlander. De dames staan op de 92e plaatst in de lijst van het Amerikaanse blad Pollstar met bijna 274.000 verkochte kaartjes. Hiermee staan ze boven Pitbull, Mariah Carey en komiek Amy Schumer. Naast de Belgen staat er ook een Hollander in de lijst. André Rieu staat op plaats 67 met bijna 365.000 verkochte kaarten. Hij staat op zijn beurt weer boven Lionel Richie, Elton John en Pentatonix. 

Op de eerste plek staat de band Coldplay met ruim 2,6 miljoen verkochte kaarten. Daarachter staan Bruce Springsteen & The E Street Band met bijna 2,3 miljoen kaarten en Beyoncé met ruim 2,2 miljoen tickets. 

 

Ook in 2017 zal K3 niet stil zitten: Hanne, Marthe en Klaasje gaan werken aan de zesde K3-film. De voormalige leden van K3 zijn het ook niet rustiger aan gaan doen. Karen Damen heeft deze week haar acteerdebuut gemaakt in het theater en Kristel Verbeke is momenteel manager van de nieuwe K3.