Justin Timberlake stopt concert

- Nieuws

 Justin Timberlake
Justin Timberlake

Justin Timberlake heeft zijn concert in Detroit onderbroken voor heugdelijk nieuws.

Terwijl Justin bezig was met zijn optreden in het kader van zijn Man Of The Woods-tournee las hij in de zaal een bord met daarop de tekst ‘Wil je me helpen mijn zwangerschap bekend te maken?’.

“Ik ben verliefd op hem sinds mijn zesde en als er dus iemand in de wereld zou moeten zijn die het zou moeten aankondigen dan was hij het wel”, zo vertelde de aanstaande moeder achteraf aan E! News. De bekendmaking richting haar familie wilde ze nog een aantal weken uitstellen en hoewel er twijfels waren besloot ze het via het concert van Justin te proberen: “Ik hoopte eigenlijk alleen dat ik hem zou zien en had nooit verwacht dat hij zijn concert letterlijk zou onderbreken”, zo zei ze.

Direct na de aankondiging explodeerde mijn telefoon met berichten en daarna moest ze het dus wel aan iedereen vertellen. Ook liet ze nog weten dat Justin Timberlake meer dan welkom is om de peetvader van het kindje te worden. “Dit was het meest geweldige, magische en onvergetelijke moment in mijn leven. Mijn eerste liefde die bekend maakte dat ik zwanger ben. Te gek. Een echt bijzondere herinnering die ik voor altijd zal koesteren!”

(Foto: BSR Agency)