Justin Bieber verrast bij Craig David

- Nieuws

 Craig David Justin Bieber
Justin Bieber verrast bij Craig David

Afgelopen dinsdag heeft Justin Bieber lovende woorden gesproken richting Craig David na zijn concert.

ย De Britse R&B-ster Craig David tourde door de Verenigde Staten en Canada en gaf een laatste concert in de Roxy in Los Angeles. Aan het einde van de show verscheen, tot uitzinnig enthousiasme van het publiek, Justin Bieber op het podium die een dankwoord uitsprak richting David.

โ€œDeze man hier heeft me vanaf de eerste dag gesteund en kwam naar mijn optredens. Ik heb veel liefde voor hem. Hij is een geweldige gast en hij is een ongekende artiest en ik ben blij dat ik hier kon zijn; het was echt tofโ€, zo zei Justin voordat hij Craig David een knuffel gaf op het podium. Craig David deelde een filmpje op Instagram en bedankte Justin en het publiek in Los Angeles.

Na afloop van het concert was er nog een opvallend momentje. Er stapte namelijk een blonde vrouw in de SUV van Justin Bieber, zo zagen aanwezige fotografen. Zoโ€™n tien seconden later stapte ook Justin Bieber in en vertrokken de twee. Het is voor het eerst dat Justin Bieber wordt gespot met een andere vrouw nadat eerder duidelijk werd dat Bieber en Selena Gomez hun relatie even op een zijspoor hebben gezet.

(Foto: BSR Agency)