‘Justin Bieber te aardig’

- Nieuws

 Alesso Justin Bieber
Justin Bieber

Justin Bieber heeft een rolletie in een video die komiek Rudy Mancuso woensdag online plaatste.

Terwijl een groepje ‘supermannen’ al ruziënd bij elkaar zitten komt Justin Bieber de ruimte binnen als ‘Canadese Superman’. Al snel is het commentaar op Biebs dat hij simpelweg veel te aardig is. Daarna strooit hij met nog wat complimenten en daarbij laat hij terloops ook nog even horen dat hij zijn talen wel degelijk spreekt. Naast Justin Bieber is Alesso te zien als ‘Zweedse Superman’.

Mancuso werkte al eerder samen met Justin Bieber en stond in ijn voorprogramma tijdens de Purpose Tour-shows in Brazilië.

Woensdagavond plaatste Justin Bieber een foto van zijn bovenlichaam op Instagram waarop te zien is dat er nog maar weinig plek is voor een tatoeage. Naast de afbeeldingen van een arend, een tijger, een beer en een leeuw is ook de tekst ‘Son Of God’ te lezen. “Als tatoëren geen pijn deed zou iedereen ze hebben. Nouja… misschien niet iedereen. Ruim honderd uur werk op mijn lichaam en ik zou er geen één willen verwijderen. Ik houd van kunst en heb een schilderij van mijn lichaam gemaakt. Zo leuk!”, zo schreef hij bij de foto. 

(Foto: BSR Agency)