Justin Bieber bevestigt verloving

- Nieuws

 Justin Bieber
Justin Bieber

Justin Bieber heeft afgelopen maandag onthuld dat Hailey Baldwin daadwerkelijk de liefde van zijn leven is.

De afgelopen tijd gonst het al van de geruchten dat Justin Bieber een definitieve keuze heeft gemaakt voor Hailey Baldwin met wie hij eerder al een relatie had. Zijn vader deelde maandag al op Instagram ‘trots’ te zijn en ‘uit te kijken naar het volgende hoofdstuk’ van zijn zoon.

“We wilden nog een tijdje wachten om iets te zeggen maar het nieuws gaat zo snel. En eerlijk gezegd: Hailey… ik ben zo verliefd op alles van je. Ik ben toegewijd mijn leven met je te delen om ieder deel van je te leren kennen. Ik beloof ons gezin te leiden en om Jezus via zijn Heilige Geest ons te laten leiden bij alles dat we doen en bij iedere beslissing die we nemen. Mijn leven is helemaal en volledig voor jou en jij komt VOOR ALTIJD op de eerste plek”, zo deelde de 24-jarige zanger op zijn sociale media. “Jij, Hailey Baldwin, bent de liede van mijn leven en ik zou mijn leven niet met iemand anders willen delen. Jij maakt me zo veel beter en we vullen elkaar zo oed aan. Vanaf nu lijkt alles dat ik doe zin te hebben. Wat ik het meest fantastisch vind is dat mijn kleine broer en zus nog een gezond en stabiel huwelijk gaan zien en hetzelfde zoeken.”

De trouwplannen bevestigde hij door te delen dat hij Hailey afgelopen zaterdag heeft gevraagd: “we hebben ons verloofd op de zeven de dag van de zevende maand. De zeven is het getal van de spirituele perfectie. Is dat niet krankzinnig?”

(Foto: BSR Agency)