Jonna en Ronnie komen het hoogst de Top 40 binnen

- Nieuws

 Jonna Fraser Ronnie Flex Lucas & Steve
Jonna en Ronnie komen het hoogst de Top 40 binnen

Jonna Fraser en Ronnie Flex zorgen voor een feestje in de Top 40: hun single Party is de hoogste nieuwe deze week. Naast de twee rappers komen ook Lucas & Steve de Top 40 binnen, met Up Till Dawn (On The Move).

31. PARTY – Jonna Fraser ft. Ronnie Flex
Reisorganisatie Gogo Tours organiseert ook komende zomer weer Totally Summer. Tijdens de feesten in grote Europese badplaatsen treden bekende Nederlandse artiesten op. Dit jaar zijn dat onder anderen Lil’ Kleine, The Partysquad en Jonna Fraser. Laatstgenoemde kreeg bovendien de eer dit jaar het Totally Summer Anthem te mogen maken. De 24-jarige rapper uit Zaandam mag zijn naam daardoor toevoegen aan een lijstje met Mr. Polska, Kraantje Pappie, Jebroer en ChildsPlay. Zij waren de afgelopen vier jaren verantwoordelijk voor het Totally Summer Anthem. Van die vier slaagde alleen Mr. Polska er in 2013 in om met zijn hit Vlammen de Top 40 te halen. Met Party volgen Jonna Fraser en Ronnie Flex hem nu dus op.33. UP TILL DAWN (ON THE MOVE) – Lucas & Steve
Een klein jaar geleden maakte je in de Media Markt Top 40 voor het eerst kennis met Lucas de Wert en Steven Jansen. Met de hulp van Sam Feldt en Wulf haalden zij een vierde plek in de lijst met Summer On You. Drie andere singles van het duo bleven stuk voor stuk hangen in de Tipparade, maar nu de zomer weer dichterbij komt scoren Lucas & Steve een volgende hit. Die zou je voor een groot deel bekend voor kunnen komen. Up Till Down is namelijk een bewerking van de hit On The Move. Daarmee stond de Brabantse producer Bart Claessen, oftewel Barthezz, in 2001 twintig weken in de Top 40. On The Move kwam destijds tot nummer acht. Radio 538 koos Up Till Dawn van Lucas & Steve onlangs als Dance Smash.