Jennifer Lopez doneert miljoen dollar

- Nieuws

 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez doneert miljoen dollar

Jennifer Lopez heeft een enorme schenking gedaan om slachtoffers in Puerto Rico te helpen na het natuurgeweld van orkaan Maria.

Afgelopen zondag deelde Jennifer Lopez, in het bijzijn van gouverneur Andrew Cuomo, mee dat ze een bedrag van een miljoen dollar ter beschikking heeft gesteld voor noodhulp aan Puerto Rico. J-Lo liet weten dat het geld afkomstig is uit de opbrengsten van haar concerten in Las Vegas.


Het is niet de eerste donatie die Jennifer Lopez doet. Vorige maand maakte ze bekend 25.000 dollar te schenken aan slachtoffers van orkaan Harvey die Houston trof. Voor Puerto Rico, het thuisland van haar ouders, heeft ze dus een vele malen grotere donatie gedaan.


“De vernielingen overtreffen wat je je kunt voorstellen en wij zijn nog niet in staat geweest onze familie te contacten. We proberen uit te zoeken wat de beste manier is om te helpen. Twee van de meest vernietigende orkanen hebben Puerto Rico getroffen en onze hulp is nodig. Samen kunnen we helpen ons eiland weer opnieuw te bouwen”, zo deelde ze eerder via haar Instagram met een verzoek om te helpen.
 

 

Please help us spread the word to help our fellow sisters and brothers in need #UnitedForPuertoRico #UnidosPorPuertoRico