Jason Derulo boos op American Airlines

- Nieuws

 Jason Derulo
Jason Derulo boos op American Airlines

Na een voorval op het vliegveld van Miami is Jason Derulo boos op luchtvaartmaatschappij American Airlines.

De zanger probeerde met zijn team van acht personen een 19-tal tassen in te checken. Een werknemer van de luchtvaartmaatschappij vertelde hem dat inchecken. Daardoor moest Derulo een medewerker achterlaten op het vliegveld om de situatie met de bagage op te lossen.


Op het moment dat het vliegtuig zich naar de startbaan begaf belde de achtergebleven medewerker op en vertelde dat hij daar ruim 5600 euro voor moest neertellen. Dat viel zo slecht bij Derulo dat hij heibel schopte in het vliegtuig en er op stond dat het vliegtuig terugkeerde naar de gate. Dat gebeurde en daar werd hij opgewacht door 15 beveiligers. “Als ik niet Jason Derulo zou zijn zou ik nu in de boeien zijn geslagen. Dit is honderd procent racistisch!”, zo riep hij volgens TMZ. American Airlines zou, zelfs voor de meest bekende en frequente reizigers, maximaal drie stuks bagage willen inchecken. Even rekenen... 8 keer 3... dat is 24. 
 

Via Instagram schreef Derulo nog een bericht richting American Airlines: “Ik heb miljoenen uitgegeven aan jullie luchtvaartmaatschappij in de afgelopen tien jaar. Vandaag heb ik op het vliegveld van Miami discriminatie op ras ervaren. Er werden 15 politieagenten gebeld om mij op te wachten alsof ik een crimineel ben. Ik wil antwoorden”, zo schreef hij.
 

 

.@americanair I spent millions on your airline throughout the past ten years between myself and my entire staff but have still experienced racial discrimination today at miami airport!!! Called 15 police officers on me as if I'm a criminal! It's not ok that when you find out who I am the gears change! Fuck that!! I want answers #conciergekey #conciergekeymember #thecaptainneedstoshowrespecttoo cause he could #cashmeoutsidehowboutdat #notypo #ifiwasanyoneelseiwouldhavebeenarrested

Een foto die is geplaatst door Jason (@jasonderulo) op

8 Feb 2017 om 3:41 PST