Janet Jackson niet bij Super Bowl

- Nieuws

 Janet Jackson
Janet Jackson niet bij Super Bowl

Janet Jackson zal niet op het podium verschijnen tijdens de Super Bowl-show van Justin Timberlake.

In 2004 zorgden Justin Timberlake en Janet Jackson voor een spraakmakend moment tijdens de show bij het grootste sportmoment in de Verenigde Staten. Nadat een blote borst te zien was op televisie kreeg die gebeurtenis het stempel ‘nipplegate’.

“Om een einde te maken aan alle geruchten en speculaties over of ik bij de Super Bowl zal optreden: dat zal ik niet. Dank voor alle steun en ik kijk er naar uit om jullie binnenkort allemaal te zien”, zo liet Janet Jackson zelf weten aan People.

Justin Timberlake vertelde eerder deze week tijdens een persconferentie dat er geen speciale gasten op het podium zullen verschijnen. Daarbij noemde hij zijn band, de Tennessee Kids, zijn speciale act. Inmiddels zijn er wel sterke geruchten dat er tijdens de show een hologram van Prince op het podium zal verschijnen. Dat zou mogelijk ook aansluiten bij het feit dat Timberlake eerder deze week een luistersessie deed rond zijn nieuwe album Man Of The Woods in het studiocomplex van de overleden zanger, Paisley Park.

(Foto: BSR Agency)