Iggy Azalea weg bij Def Jam

- Nieuws

 Iggy Azalea
Iggy Azalea weg bij Def Jam

Iggy Azalea heeft een nieuwe samenwerking met Island Records. Daar verscheen afgelopen week weer een nieuwe single die ze maakte met Quavo.

De relatie tussen Def Jam en Azalea was de afgelopen tijd al niet al te best. Het platenlabel wil geen singles meer uitbrengen van haar album Digital Distortion omdat ze in de afgelopen jaren nog maar weinig succes kende: “Steve Bartels zei dat hij niet nog een single van mijn album wil uitbrengen. Dat is het dus”, zo liet ze eerder weten in een tweet die inmiddels is verwijderd. “Ik ben niet blij met hoe de zaken gaan. Ik ga er voor zorgen dat het niet altijd zo zal blijven”, zo zei ze toen.

Inmiddels heeft ze de overstap gemaakt naar Island waar haar nieuwste single, Savior, is verschenen. Die overstap zou niet al te lastig zijn geweest omdat beide labels vallen onder de Uiversal Music Group waar ze in 2012 startte bij Interscope.

Ook in ons land liggen de successen van Azalea al een tijdje achter ons. Ruim drie jaar geleden stond de 27-jarige Amerikaanse met Black Widow, haar hit met Rita Ora, voor het laatst in de Top 40.

(Foto: BSR Agency)