Hilary Duff trekt zich niets aan van stalker

- Nieuws

 Hilary Duff
Hilary Duff trekt zich niets aan van stalker
De zangeres werd gewoon op straat in Beverly Hills gespot, toen ze op weg was naar een schoonheidsbehandeling. En dat terwijl heel wat mensen om haar heen – inclusief de politie van Beverly Hills - zich zorgen maken om haar veiligheid.

Trouwen
Hilary zou namelijk lastig worden gevallen door een man, die heeft aangegeven met haar te willen trouwen. De politie heeft de Come Clean-zangeres volgens TMZ gewaarschuwd, dat de man naar haar op zoek is. Dat deed zij nadat er een tip was binnengekomen van een chauffeur van een limousine.

Hij was volgens hem besteld door een fan die wel een foto van het huis van Hilary had, maar verder geen adres wist op te geven. De klant zou hem twee uur naar het huis van de zangeres hebben laten zoeken. Daarnaast vertelde de geobsedeerde man ook nog dat hij met de ster zou willen trouwen.

Beveiliging al op de hoogte
De chauffeur ging na deze lange rit direct naar de politie. Volgens TMZ was het beveiligingsteam van Hilary al op de hoogte van de man en stonden er al extra beveiligers bij haar huis. Het lijkt Hil niet te deren: ze straalde, toen ze bij haar afspraak aankwam.