Het 'dieet' van Ed Sheeran

- Nieuws

Het `dieet` van Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft niet alleen muzikaal succes. Ook is zijn lichaam weer helemaal 'in shape'.

In een interview met Total Access vertelt hij hoe hij aankwam. “Ik realiseerde me niet hoe actief ik was op tour. Mijn dieet bestond uit pizza en bier. Toen ik klaar was met de tour bleef ik op mijn 'pizza-en-bier'-dieet. Opeens paste ik mijn kleren niet meer en dacht ik dat al mijn kleren waren gekrompen.” De zanger is inmiddels 22 kilo afgevallen door de hulp van zijn vriendin Cherry Seaborn en weegt nu zo'n 60 kilo. 

“Elke dag ging ik tien minuten sporten zonder een dag over te slaan. Ook deed ik intervals van 30 seconden sprinten en joggen. De sleutel tot succes is om geen dag over te slaan, zodat je niet opeens een uur moet doen.” Het strenge sportschema van Cherry heeft blijkbaar goed geholpen. 

 

Woensdag deelde Sheeran de tracklist van zijn aanstaande album. Op het album, waarvan de releasedatum nog onbekend is, komen twaalf nummers te staan met daarbij de nummers Shape Of You en Castle On The Hill, die afgelopen vrijdag al verschenen. De zanger maakt zich daarmee overigens op voor een record in het Verenigd Koninkrijk, want die nummers lijken in de Britse Top 40 nieuw op nummer 1 en 2 te gaan komen. 

pic.twitter.com/sXBLQKX1zS

— Ed Sheeran (@edsheeran) January 11, 2017