Harry Styles onderbreekt optreden

- Nieuws

 Harry Styles
Harry Styles onderbreekt optreden

Harry Styles heeft zijn optreden van afgelopen zondag onderbroken nadat hij zag dat een fan een paniekaanval had. 

De One Direction-zanger is momenteel bezig met zijn concerten in het Verenigd Koninkrijk en gaf een concert in het Londense Eventim Apollo. Toen hij Just A Little Bit Of Your Heart zong zag hij dat een fan het moeilijk had. Daarop besloot hij even te stoppen. “Is iedereen in orde? Willen jullie haar naar boven helpen? Als iedereen haar even wat ruimte kan geven… Even rustig, er komen wat mensen”, zo zei hij waarna de beveiliging zich naar het meisje spoedde.

Via Twitter deelde ze achteraf haar gevoelens: “Harry stopte zijn complete show omdat het niet goed met me ging. Het was één van de meest angstaanjagende paniekaanvallen die ik ooit heb gehad en zelfs de dokters waren bang rond de staat waar ik in verkeerde. Alles dat ik me kan herinneren was dat Harry naar me keek”, zo liet ze weten. “Ik ben dankbaar dat ik er doorheen ben gekomen want het had slecht kunnen aflopen.” 

Dat de zanger meeleeft met zijn fans bleek al eerder op zondag toen hij de honderden fans die hadden overnacht bij de concerthal pizza’s en warme chocolademelk liet bezorgen.