Hardwell wil opnieuw onderwijs steunen

- Nieuws

 Hardwell
Hardwell wil opnieuw onderwijs steunen

In navolging van zijn initiatief in 2015 zal Hardwell op 3 december opnieuw een show gaan verzorgen in Mumbai.

“Meer dan 80.000 van jullie vergezelden me in Mumbai, India, op mijn persoonlijke gastenlijst van ‘The World’s Biggest Guestlist’”, zo vertelt Hardwell in een video. Tien miljoen mensen volgden de show in India via een live-uitzending en nog eens 23 miljoen fans steunden de actie online. “We kwamen samen voor de muziek en kwamen samen om te dansen. Maar die dag deden we dat voor een nog veel groter doel. Door jullie liefde en steun bij dit sensationele evenement konden mijn stichting United We Are en de Guestlist4Good Social Enterprise 18.000 achtergestelde kinderen onderwijs bieden via het Magic Bus-programma.”


Dit jaar wil de Nederlander de lat nog een tik hoger leggen. Op 3 december zal Hardwell opnieuw een show geven en het doel is om nu 100.000 kinderen in Magic Bus te kunnen laten meedraaien.
 

Tijdens zijn show in Mumbai zal de 29-jarige dj een aantal vrienden meenemen die hem bij zijn show zullen assisteren op het podium. Op de speciale website van zijn stichting kunnen mensen een kans maken om op de gastenlijst te komen.