Hailee Steinfeld veel gepest op school

- Nieuws

 Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld veel gepest op school

Hailee Steinfeld kan zich maar al te goed herinneren hoe ze als tiener constant werd gepest. Thuis, op school en onderweg ondervond ze veel hinder van pestgedrag.

“Een tijd lang kreeg ik iedere ochtend om twee minuten over zeven in de ochtend een telefoontje. Zo begon ik iedere dag met de tekst ‘Kom nu naar school dan schoppen we je onder je kont’. En dus ging ik altijd vroeg naar school. Ook waren er van die grappen waarbij ik terug naar mijn tafel lag en dat er zeep over al mijn boeken was gesmeerd en in mijn flesje water was gestopt. Of dat ze mijn kluisje dicht trapten als ik daar net mijn boeken in aan het stoppen was. Krankzinnige dingen die je eigenlijk alleen maar in een film zou moeten zien”, zo vertelde Steinfeld in een gesprek met Seventeen.

Steinfeld is bezig met de voorbereidingen van de nieuwe film The Edge Of Seventeen. Het meisje dat in die film te zien is ervaart precies wat Steinfeld zelf ook heeft meegemaakt. “Dan krijg je van die momenten waarop je je afvraagt wie je bent en waar je dan wel goed in bent.”