Gwyneth en Chris weer even samen

- Nieuws

 Chris Martin Coldplay

Coldplay-zanger Chris Martin en actrice Gwyneth Palthrow zouden na hun scheiding goed met elkaar om blijven gaan, in het belang van hun kinderen. De twee weten woord te houden en zien er tijdens een uitje naar Disneyland erg gelukkig uit.

De 43-jarige actrice plaatste een foto van haar en de 39-jarige Chris, terwijl ze op hun dochter Apple wachtten, die in de achtbaan Thunder Mountain zat. Pa en ma durfden het niet aan. Zo schreef Gwyneth bij de pic op Instagram: “Wanneer je ouders de Thunder Mountain niet meer aankunnen en ze onderaan op je wachten…”

De twee waren gisteren in het pretpark te vinden, omdat Apple daar haar twaalfde verjaardag vierde. Ook de 10-jarige Moses, hun zoon, genoot van de attracties in het park. Op zaterdag was het ook al feest: toen had Gwyneth een slaapfeestje geregeld, waar ook Blue Ivy – dochter van Jay-Z en Beyoncé – aanwezig was. In de middag was er een brunch voor vrienden van de familie.

Als klap op de vuurpijl plaatste de actrice ook nog een foto van een jonge Apple, met een prachtige boodschap erbij: “Hier is ze, vandaag precies 10 jaar geleden op haar tweede verjaardag. Fijne verjaardag Apple Martin, grote liefde van mijn leven!”