Green Day haalt uit naar Trump

- Nieuws

 Green Day
Green Day haalt uit naar Trump

De rockband Green Day heeft flink uitgehaald naar Donald Trump. Daar gebruikten ze hun nieuwe track Troubled Times voor.

Het nummer Troubled Times, dat op het album Revolution Radio staat, gaat over de aanstaande president van de Verenigde Staten. Maandag verscheen er ook een videoclip bij het nummer, uitgerekend op Martin Luther King Day en de leider is in de video ook een aantal keren te zien. 
 
De heren hebben zich duidelijk niet ingehouden en laten duidelijk merken hoe ze over Donald Trump denken. Zo zijn verschillende beroemde protesten te zien en is een figuur te zien met een pet en daarop de tekst 'Make America Great Again' te zien, die duidelijk Trump moet voorstellen. Hij zwaait met zijn handen en is boos op de mensenmassa. 

“A new day dawning, comes without warning. So don't think twice. We live in troubled times”, zo zingt Billie Joe Armstrong. Ook zien we beelden van de KKK, waar de zanger recent nog een opmerking over maakte: “No Trump, no KKK, no fascist USA”, zo deelde hij het publiek mee tijdens de American Music Awards.