Grammy’s: geen optreden Lorde

- Nieuws

 Lorde Grammy Awards
Grammy’s: geen optreden Lorde

Lorde zal zondagavond geen optreden doen tijdens de show rond de uitreiking van de Grammy Awards.

De organisatie zou de Nieuw-Zeelandse zangeres dolgraag op het podium hebben willen zien. Volgens Variety is de zangeres ook daadwerkelijk benaderd voor een optreden. Lorde had dan echter samen met andere artiesten moeten optreden, zoals dat had gekund bij het eerbetoon aan Tom Petty. Lorde zou het verzoek echter hebben afgeslagen.

De moeder van Lorde plaatste deze week een artikel uit de krant en omcirkelde een regel: “Van de 899 mensen die bij de laatste zes Gramy Awards waren genomineerd was 9 procent vrouw. Dit jaar is Lorde de enige vrouw die genomineerd is voor album van het jaar. Ze staat niet in de planning voor een optreden”. De moeder van Lorde schreef bij de foto: ‘dit zegt genoeg’.

Overigens zal het niet zo zijn dat er geen solo-optredens zullen zijn tijdens de Grammy Awards-show. Zouo zouden alle andere genomineerden voor ‘Album Of The Year’ wel degelijk de mogelijkheid hebben gekregen om solo op te treden. Maar laten Childish Gambino, JAY-Z, Kendrick Lamar en Bruno Mars nou net weer allemaal mannen zijn…

Voorlopig kregen de bezoekers van het eerbetoon aan Fleetwood Mac, afgelopen vrijdag, Lorde wel solo op het podium te zien. Daar deed ze een cover van Silver Springs.

(Foto: BSR Agency)