Gasten tv-show Ilse DeLange bekend

- Nieuws

 Ilse DeLange The Common Linnets
Gasten tv-show Ilse DeLange bekend

Ilse Delange ontvangt vanaf 7 september in Ilse’s Veranda wekelijks een bekende muzikale gast, die met haar op een muzikale reis gaat door de stad van de country, Nashville.

Guus Meeuwis zal in de eerste aflevering te zien zijn. Met hem gaat Ilse op zoek naar muzikanten die hun leed hebben verwerkt in de muziek. Een week later zal Golden Earring-zanger Barry Hay met Ilse op stap gaan, op zoek naar Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder. Marc-Marie Huijbregts is groot fan van zangeres Wynona Judd en hoopt haar in levenden lijve te zien. Daarnaast wil hij weten hoe het zuiden van de VS aankijkt tegen homoseksualiteit.

Gevangenis
Natuurlijk kan ook Douwe Bob niet ontbreken in de line-up voor Ilses eerste tv-serie. Hij kiest voor de rauwe kant van de country en wil in de voetsporen treden van Johnny Cash. Zo wil hij onder andere in een gevangenis optreden. Ellen Ten Damme komt met een heel andere reden naar Nashville: zij wil weten wat de rol van vrouwen in de Amerika is. Uiteraard kijken zij en Ilse dan ook naar welke rol zij in de muziek spelen.

Kenny B is de laatste gast. Hij wil weten welke raciale verschillen er zijn in Nashville en hoopt Linda Martell te ontmoeten, die als eerst vrouw naam maakte in de countrymuziek. Ilse’s Veranda is vanaf 7 september te zien op NPO 1.