Fifth Harmony schrapt Australische tour

- Nieuws

 Fifth Harmony
Fifth Harmony schrapt Australische tour

Het rommelt nog steeds in de gelederen van Fifth Harmony. De groep heeft deze week hun Australische tournee geschrapt.

De groep zou afgelopen najaar al afreizen naar Australië. Toen werd vanwege programmatische problemen de tour uitgesteld naar maart van dit jaar. Nu heeft organisaor TEG Live het bezoek van het viertal volledig geschrapt. De officiële lezing: “TEG Live heeft, vanwege de noodzakelijke voorwaarden in de planning, moeten laten weten dat Fifth Harmony niet in staat zal zijn hun Australische tour in 2018 voort te kunnen zetten.” Kopers van kaarten zullen hun geld terug krijgen van de organisator.

Met het laatste nieuws weten een aantal fans al dat het voorbij is met Fifth Harmony. Afgelopen woensdag werd duidelijk dat Normani Kordei inmiddels ook in heeft gezet op een sololoopbaan met de release van Love Lies, een track die ze samen met Khalid maakte. Eerder werden solo-uitstapjes van Camila Cabello niet geaccepteerd waarna Cabello de groep verliet. Inmiddels is die vele malen succesvoller geworden als solozangeres en heeft ze het succes met Fifth Harmony overtroffen.

Vorige maand viel al op dat uit de informatie van een aantal van de zangeressen van Fifth Harmony de vermelding van die groep was verdwenen. Officiëel is er nog geen melding van een einde aan de groep.

(Foto: BSR Agency)