Fenty Beauty ook in Saudi Arabië

- Nieuws

 Rihanna
Rihanna - 2018

Rihanna blijft bezig haar cosmetica-imperium uit te breiden. Zaterdag werd duidelijk dat ze haar nieuwe producten ook in Saudi Arabië gaat lanceren.

Afgelopen najaar kwam de Fenty Beauty-lijn al op de markt in verschillende markten van het Midden Oosten, waaronder Bahrein, Quatar en Koeweit. Zaterdag onthulde Rihanna dat Fenty Beauty ook verkrijgbaar zal worden in Saudi Arabië. Rihanna maakte dat, inclusief de releasedatum, bekend via Twitter: “Ik ben zo blij te mogen aankondigen dat Fenty Beauty op 19 april ook naar Saudi Arabië zal komen.”

De uitbreiding van haar bereik komt kort voor de release van Body Lava, de nieuwste toevoeging van Rihanna. Opnieuw krijgt de zangeres daarmee een bijzondere lancering want het product is, volgens Rihanna zelf via Instagram Stories, inmiddels al uitverkocht.

Sinds Fenty Beauty in september van 2017 op de markt kwam is er al bijna 60 miljoen euro omgezet. “Je hebt altijd allemaal ideeën van dingen die je wilt doen. Voor mij paste beauty als vanzelfsprekend omdat make-up een enorm deel van mijn imago en loopbaan is. Ik wilde jarenlang al een lijn brengen maar het moest wel geloofwaardig zijn; iets dat de industrie en de meiden overal ter wereld zouden respecteren”, zo zei Rihanna eerder over Fenty Beauty tegen InStyle.

(Foto: BSR Agency)