Eminem ziet liever drol dan Trump

- Nieuws

 Eminem
Eminem ziet liever drol dan Trump

Eminem heeft opnieuw hard uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. De Revenge-rapper heeft geen goed woord over voor The Donald.

De rapper vertelt in Billboard dat hij versteld stond, op de avond dat Trump president werd. “Ik zat in de kelder van mijn huis en belde met wat vrienden. Ik keek vol ongeloof naar de televisie. Hij ging echt winnen… Ik weet dat Hillary haar gebreken had, maar alles was beter dan Trump als president. Een drol was zelfs nog een betere geweest.”

Walgelijk
Eminem zette vorig jaar al een freestyle rap online, waarin hij gehakt maakte van de Amerikaanse leider. In het interview met Billboard hekelt hij vooral de verdeeldheid die de president zaait onder de Amerikaanse bevolking. De rapper vindt het walgelijk hoe hij over John McCain sprak en hoe hij een Amerikaanse veteraan beledigde.

Fans
Eerder reageerden sommige fans al negatief op het politieke statement van hun idool, maar dat kan Eminem niet zoveel schelen. “Zelfs als ik de helft van mijn schare fans heb verloren, dan is het zo, want ik heb het gevoel dat ik opstond voor wat juist was en dat ik aan de goede kant sta!”

Credit foto: BSR Agency