Ella Eyre overleeft autocrash

- Nieuws

 Ella Eyre

Waiting All Night-zangeres Ella Eyre is wonder boven wonder zonder kleerscheuren uit een auto gestapt, nadat die was gecrasht. De zangeres doet mee aan de nieuwe ITV-raceshow Drive.

Volgens een ooggetuige was het slecht weer en zat Ella in het wiel van een andere auto op het circuit. Tot grote schrik van de andere kandidaten vloog de auto daarna door nog onbekende oorzaak over de kop. “Het weer was verschrikkelijk,” vertelt de bron. “Maar de programmamakers negeerden alle adviezen. Ze had dood kunnen gaan! Gelukkig stapte Ella weer uit het voertuig en was ze alleen in shock.”

Angst
“De andere kandidaten (waaronder rapper Professor Green en ex-X Factor-jurylid Louis Walsh weigerden daarna om nog het circuit op te gaan. Ze wilden zelfs niet meer meedoen aan de show en weigerden de green room te verlaten.” Uiteindelijk besloten de celebs toch hun helm weer over hun hoofd te trekken.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk gebeurt op de set van een Britse show. Onlangs kwam het programma The Jump in opspraak, de Britse versie van Sterren Springen Van De Schans. Zes bekende Britten verlieten het programma met verwondingen.