Ed Sheeran sust ruzie

- Nieuws

 Ed Sheeran Clean Bandit
Ed Sheeran

Als zanger moet je van alle markten thuis zijn, zo weet inmiddels ook Ed Sheeran.

De Britse zanger stond afgelopen zondag op het podium in Glasgow. Tijdens zijn optreden ontdekte hij dat er een gevecht gaande was waarna hij de ruziemakende bezoekers even attendeerde op de titel van zijn huidige hit: “Handen schudden en vrienden worden”, zo zei hij. Ook gaf hij de twee ook meteen een waarschuwing: “Wanneer ik jullie weer zie vechten mogen jullie vertrekken.”

Twee andere bezoekers waren een stuk ‘happier’ bij het concert van Ed Sheeran. De zanger hielp een bezoeker bij zijn huwelijksaanzoek terwijl hij Photograph speelde. Welke verrassingen Ed Sheeran voor ons land in petto heeft zal op 28 en 29 juni blijken als hij twee concerten geeft in de Johan Cruijff Arena.

Deze week werd bekend gemaakt welke nummers er in 2017 het meest gespeeld zijn in het Verenigd Koninkrijk. PPL, dat zich bezig houdt met muzieklicenties, onthulde dat in cafés, winkels, clubs en op 580 radio- en tv-zenders Shape Of You het meest is gedraaid. Symphony (van Clean Bandit en Zara Larsson) eindigde op nummer 2 terwijl een ander Sheeran-track op 3 staat: Castle On The Hill.

(Foto: BSR Agency)