Ed Sheeran en Beyoncé treden op bij Mandela benefietconcert

- Nieuws

 Jay-Z Ed SheeranEddie vedderPharell williams UsherBeyonce
Beyoncé en Jay-Z 2018

Het is het evenement van het jaar. Met Ed Sheeran, Beyoncé en Jay-Z heeft het Global Citizen Festival Mandela 100 een line-up waar je U tegen zegt.

Op 2 december staat Johannesburg in het teken van de honderste verjaardag van de voormalig Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela, die in 2013 overleed. De starstudded line-up van het Global Citizen Festival telt de grootste namen uit de muziek business, waaronder Beyoncé en Jay-Z.

Naast The Carters, zullen ook Ed Sheeran, Eddie Vedder, Pharell Williams, Chris Martin en Usher het podium bestijgen. Aanwezigen kunnen niet alleen genieten van muziekoptredens, maar ook van speeches. Zo zullen o.a. Oprah Winfrey en Bob Geldof een speech houden over de nalatenschap van Nelson Mandela. 

Wie goed doet, goed ontmoet
Sta je nu op het punt om een vliegticket te boeken naar Zuid-Afrika? Helaas! Het festival is weliswaar gratis, maar alleen toegankelijk voor vrijwilligers die zich inzetten voor Global Citizen. Dus in plaats van dat bijbaantje of festival zet jij je deze zomer in voor het goede doel. En wie weet ben jij er 2 december bij.

(Foto: BSR Agency)
0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!