‘Duet Whitney Houston uitgesteld’

- Nieuws

 Whitney Houston Christina Aguilera

Het had de grote verrassing moeten zijn tijdens de finale van de Amerikaanse The Voice; een duet tussen Christina Aguilera en Whitney Houston.

De technologie achter hologrammen is dusdanig ontwikkeld dat de makers van de tv-show er het volste vertrouwen in hadden om te gebruiken. En dus zou Christina Aguilera een medley zingen van de hits van Whitney Houston, samen met haar holografische projectie. “Hologrammen zijn een nieuwe technologie die tijd nodig hebben om te perfectioneren en wij geloven dat het, voor artiesten van dit iconische kaliber, perfect moet zijn. De nalatenschap van Whitney en haar toegewijde fans verdienen perfectie”, zo liet Pat Houston weten aan ET Online.

De afgelopen dagen gingen er al speculaties over het optreden via sociale media en ook waren er beelden te zien van het bijzondere optredens. Inmiddels is duidelijk dat de beheerders van de nalatenschap van Whitney Houston het optreden geschrapt hebben, zo meldt TMZ. Dat zou gebeurd zijn nadat ze het eindresultaat zagen en niet tevreden waren met de gelijkenis van de zangeres.