Duet The Weeknd en Lana Del Rey?

- Nieuws

 Lana Del Rey The Weeknd
Duet The Weeknd en Lana Del Rey?
De twee zijn al tijden vrienden van elkaar en inmiddels leverde Del Rey al twee keer een bijdrage op albums van de Canadese zanger met Prisoner (2015) en Stargirl Interlude (2016). Lana Del Rey tweette afgelopen weekeinde de letters XO, een link naar het platenlabel van The Weeknd. Daarmee laaien eerdere geruchten dat er een samenwerking tussen de twee aan zit te komen opnieuw op.

“Ik begon met denken dat dit hele album een soort gevoel van de 50’s en 60’s moest hebben. Een beetje als Shangri-Las en met invloeden van de vroege Joan Baez. Maar ik weet niet of, nu het klimaat steeds politieker verhit raakt, ik tekstueel alles in die richting te krijgen. Daarom is het geluid helemaal geüpdate en voelde ik dat ik meer richting het jonge deel van mijn publiek dat ik heb wilde plraten. Ik denk dat het wat meer sociaal bewust is”, zo onthulde Lana Del Rey in een gesprek met BBC Radio 2.

Vooruitlopend op het album van de zangeres verscheen halverwege februari het nummer Love. Wanneer het vijfde studioalbum van de Amerikaanse zangeres moet verschijnen is nog onduidelijk. Wel maakte ze op woensdag bekend dat het album Lust For Life zal gaan heten.