Drake zit niet stil

- Nieuws

 Drake Madonna
Drake - Wimbledon 2018

Terwijl de records binnenstromen voor Drake is de rapper zelf inmiddels al weer druk met andere zaken.

Afgelopen dinsdag zat de Canadees in het publiek tijdens de kwartfinale van Wimbledon waar hij zag hoe zijn ex, Serena Williams, zich plaatste voor de halve finale met een overwinning op Camila Giorgi. Zondag gaf Drake een verrassingsoptreden op het Londense Wireless Festival waar hij het tijdsslot van DJ Khaled overnam.

Drake is ondertussen bezig een nieuw contract rond te krijgen voor een volgend album. Met zijn Scorpion-album komt er vooralsnog een einde aan zijn samenwerking met Cash Money, zo deelde hij op het nummer There Is More (“Soon as this album drops I’m out of the deal”). Volgens Variety heeft Drake inmiddels al een volgend album op de plank liggen dat hij, bij het tekenen van een nieuwe overeenkomst, zo snel mogelijk zou willen uitbrengen.

Volgens Daily Star heeft Drake in Londen ook een afspraak met Madonna: “Ze gaan samen wat muziek maken. Madonna is in Londen om de laatste hand te leggen aan haar nieuwe album en Drake heeft beloofd om met haar ergens aan te zullen werken”, zo laat een insider weten. Terwijl Drake zondag op het podium stond in Londen bracht Madonna een bezoek aan de On The Wall-expositie rond Michael Jackson.

(Foto: BSR Agency)