Drake vervangt DJ Khaled

- Nieuws

 DJ Khaled Drake
Drake 2018

De rapper onderbrak zijn vakantie en verraste fans op het Wireless Festival door de headline spot over te nemen van DJ Khaled.

De hitproducer moest zijn show cancelen, wegens reisproblemen. Gelukkig voor de organisatie was Drake wel te porren voor een optreden en kwam eerder terug van zijn vakantie. De rapper sloot zondag het populaire festival in Londen af met een knallende show, waarin hij tracks speelde van zijn nieuwe album Scorpion

Fans waren lyrisch en ventileerden hun enthousiasme via Twitter met lovende woorden als: "Drake redt #Wireless!" en "Drake die DJ Khaled op #Wireless vervangt is de beste wissel van de #WorldCup."

Nog even op vakantie
Toch kleefde er voor sommigen een bittere nasmaak aan het optreden. Eerder die dag bleek dat DJ Khaled nooit van plan was te komen optreden en vergeten was zijn out-of-office aan te zetten. De dag voordat de organisatie de wissel bekend maakte, deelde de hitproducer een aantal foto's op social media waarop hij met zijn zoon in een zwembad ligt. "Nog steeds op vakantie" schreef hij bij het kiekje. 

Drake kon het dan ook niet laten om tijdens zijn show even een subtiele sneer naar de DJ te geven (zie video hieronder).

(Foto: BSR Agency)