Drake te ziek voor Amsterdam

- Nieuws

 Drake
Drake te ziek voor Amsterdam

Drake heeft maandagavond op het allerlaatste moment zijn concert in de Ziggo Dome moeten annuleren.

Bezoekers van het concert van de Canadese rapper werden opnieuw teleurgesteld. Het concert van maandagavond was al een inhaalshow van een eerder uitgesteld concert. Het concert van de rapper stond eerst op 20 januari, schoof toen naar 26 januari en kwam nu op deze maandag terecht omdat de show eerder nog niet klaar was. Dit keer werkte de gezondheid van Drake niet mee.

Het bericht van de annulering kwam nadat het publiek al ruim een uur stond te wachten op de rapper en had inmiddels al een paar fluitconcerten ingezet. “Het spijt me te moeten vertellen dat het concert van vanavond niet kan doorgaan. Drake is ziek geworden. Zijn arts vertelde hem niet op te treden. Kaarten voor dit concert zijn ook woensdag geldig en hij wil zijn publiek alleen maar de beste show ter wereld geven”, zo vertelde een woordvoerder van concertorganisator MOJO aan het publiek. Daarna vlogen er biertjes en andere items het podium op.

Drake wil het Boy Meets World-concert woensdag alsnog inhalen. Een aantal fans besloten via sociale media inmiddels op te roepen tot een boycot en is er inmiddels een evenement gestart om voor een lege Ziggo Dome te gaan zorgen.
 
###AD###